“When art becomes passion”

URIELATATTOO
Trpinčeva ulica 71
1000 Ljubljana
Slovenija

TELEFON: 00386 51 801 803
E-mail: uriela.tattoo@gmail.com

a

O meni

a

URIELA

Ime naše glavne umetnice v studiu je Uriela. Rojena je bila v Ljubljani. Največja strast v njenem življenju za katero diha in živi je umetnost. Že kot zelo majhna punčka je imela močan čut za barve in več ur je presedela za mizo ter delala poteze z barvicami Saturn. V osnovni šoli so jo porabili za vse oblike ustvarjanja, ko je bilo treba kaj narisati, polepiti, izdelati. Svojo prvo likovno nagrado je prejela leta 1998 v Mariboru, ko je njena slika zasedla prvo mesto na mednarodnem natečaju srednjih šol na temo „Strpnost do drugačnih“. Po končanem študiju na Visoki Strokovni šoli za risanje in slikanje (ARTHOUSE- COLLEGE OF VISUAL ARTS) se je ukvarjala z risanjem karikatur za Raiffeisen Krekovo banko v Sloveniji. Sodelovala je tudi na več skupnih in nekaj samostojnih slikarskih razstavah (Klinični Center Ljubljana, Loterija Slovenije, Salus Ljubljana, Mestna Občina Ljubljana). V začetku leta 2016 jo je pot zanesla v svet tetovaž. Kupila si je prvo tattoo mašinco in začela izdelovati svoje prve unikatne tattooje. Da bi sčasoma pokazala preostalemu svetu, kakšne so njene vrline, se je začela kot umetnik udeleževati več mednarodnih tattoo konvencij, kjer je prejela vrsto nagrad za svoja dela. Ker pa so tattooji postali njena strast in vsakdanji del njenega življenja, se je sčasoma odločila s svojim možem odpreti njun prvi studio, ki sta ga poimenovala Uriela tattoo studio. Studio Uriela tattoo se nahaja v osrčju Ljubljane s prečudovitim pogledom na reko Ljubljanico. Njegov namen je da strankam omogoči občutek sproščenosti v izredno mirnem okolju, kjer bodo za njih poskrbeli vrhunsko usposobljeni tetovatorji.

NAGRADE

a

L. 2019 – 2. MESTO BEST REALISTIC COLOR TATTOO na konvenciji v Klagenfurtu (Avstrija) (11th International tattoo convention Klagenfurt Austria)

L. 2019 – 1. MESTO BEST REALISTIC PORTRAIT TATTOO v Ljubljani (SLOVENIJA) (12th International tattoo convention Slovenia)

L. 2019 – 1. MESTO BEST WATERCOLOR TATTOO V DUBLINU (IRSKA) (Tattoo Art Expo Dublin Ireland)

L. 2018 – 3. MESTO BEST OF REALISM BLACK & GREY TATTOO V KOPRU (SLOVENIJA) (TATTOO MANIA KOPER SLOVENIA)

l. 2018 – 1. mesto BEST REALISTIC COLOR TATTOO v Ljubljani (Slovenija)  (11th International Tattoo Convention Slovenia)

l. 2017 – 3. mesto BEST AVANTGARDE TATTOO  v Rijeki (Hrvaška)  (7th Tattoo Convention Rijeka)

l. 2017 – 3. mesto BEST OF PORTRAIT TATTOO  v Rijeki (Hrvaška)  (7th Tattoo Convention Rijeka)

l. 2017 – 2. mesto BEST REALISTIC TATTOO v Portorožu (TATTOO MANIA PORTOROŽ Slovenija)

l. 2017 – 2. mesto BEST OF NEW SCHOOL TATTOO  v Portorožu (TATTOO MANIA PORTOROŽ Slovenija)

l. 2017 – 2. mesto BEST REALISTIC TATTOO v Zagrebu (Hrvaška) (4th International Tattoo Convention Croatia)

l. 2017 – 2. mesto BEST REALISTIC COLOR TATTOO v Ljubljani (Slovenija) (10th International Tattoo Convention Slovenia)

l. 2017 – 1. mesto BEST COVER UP TATTOO na konvenciji v Ljubljani (Slovenija) (10th International Tattoo Convention Slovenia)

l. 2017 – 2. mesto BEST COLOR TATTOO na konvenciji v Klagenfurtu (Avstrija) (9th International Tattoo Convention Klagenfurt Austria)

l. 2016 – 1. mesto BEST AVANTGARDE TATTOO na konvenciji v Mariboru (9th International Tattoo Convention Slovenia)

EnglishGerman